Selfie again - rabiahtul adawiyah

Hai,assalamualaikum semua .Korang apa khabar? sihat tak ? rabia sihat alhamdulillah
Lama bebenor rabia tak update blog kan
Maklumlah rabia ni tengah sibuk edit template blog yang baru
Bila dah edit template blog ni
Baru ada mood nak berblogging 
Hmm..hari ini rabia nak share gambar rabia selfie semalam 
Korang mesti rindu dekat rabia kan..
So rabia nak share gambar rabia yang comel tu 

 Selfie again 
 Tak habis-habis dengan selfie ni kan..Korang rasa i ni cantik tak ?    La..la..la..
 Kalau boleh rabia nak cuci gambar ini dekat kedai gambar 
 Rabia memang suka cuci gambar ni. Sebab suka belek-belek gambar dekat album 
Tak bestlah tengok gambar dalam phone atau pun laptop 
Rabia ni memang kuat selfie pun.kadang-kadang umi i marah tau. Sebab gambar selfie sahaja dekat berapa puluh ribu entah dalam laptop .hahahahaha 
Rabia suka tengok gambar zaman kecik-kecik dulu.banyak kenangan kan..sebab tu rabia cuci semua gambar raya,konvokesyen,selfie,keluarga,sahabat dan banyak lagi lah gambar.sebab mana tahu kalau rabia dah kahwin nanti,dah ada anak-anak.Mesti rabia akan tunjukkan semua gambar rabia pada mereka kan .. Okeylah sampai disini sahaja ceritanya.
Blogger rabiahtul adawiyah abdul ghani 


Catat Ulasan

0 Ulasan