Happy birthday kak khiriah

Assalamualaikum semua..Salam jumaat.

Happy birthday to kak khiriah. Siapa tak kenal kan kak khiriah pelakon drama Nur 2 tu .

Aku paling terbaru sebab Kak khiriah reply comment aku . Dan paling yang membuatkan aku happy lagi. Kak khiriah post Instagram story dia and tag nama aku.

Aku post and wish birthday dia tu. Aku ada cuci gambar masa jumpa kak khiriah dekat stadium negeri Kuala terengganu tu . Masa tu aku pergi event vfest.

Kebetulan pula aku lalu depan booth khiriah,aku beli lah inner dengan dia and then aku selfie lah.



Kalau boleh aku nak bagi hadiah je. Hihi. Cuci gambar ni and bagi dekat kak khiriah. Tapi lebih baik aku guna aplikasi princtious kan?

Buat canvas gambar kan? Lagi besar guna canvas gambar tu.

Aku memang rajin cuci gambar Dan bagi hadiah gambar pada orang lain.

Sebab itu kan kenangan kan. Happy birthday to kak khiriah 🎈🎉🎁.

Aku ni pantang jumpa Artis,mesti nak selfie lah. Hihi. Bukan senang nak jumpa Artis kan.




Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. cantik lah kak khiriah, macam sebaya rabiah je. Best kan kalau dapat jumpa artis fav nak pulak ramah tahap macamni

    BalasPadam
  2. Bestnyaaa dapat jumpa diaaa

    BalasPadam
  3. tengok kak Khiriah terus teringat drama NUR

    BalasPadam