Rabu, 3 April 2019

Mugen Air Cooler

Assalamualaikum semua.

My mum beli Mugen air cooler pula dari cj wow shop. Dah masuk 5 kali dah shopping dengan CJ wow shop.

Wow sejuk nya rumah Rabia ni. Sejak ada Mugen air cooler ini,Rabia tak perlu pasang air cond lagi.


Letak air cooler ni dekat bilik tidur dekat bawah.Hehe.Hari-hari wow kan.

Sejuk je rumah Rabia ni. Sampaikan tak pasang kipas pun.

Just Google je semalam website CJ wow shop. Lepas tu my mum nak beli selalu. My mum order semalam. Kena letak air dalam pax dia bagi tu. 

12 ulasan:

  1. wahhhh, rajin betul shopping dekat cj wow shop ni.. tiba2 rasa nak tengok pulak apa yang ada dekat website cj wow shop ni.. ehehe

    BalasPadam
  2. Lawa pula tengok air cooler tu

    BalasPadam
  3. xperlu kipas da ke ? betul2 sejuk ni =D

    BalasPadam
  4. Selesa lah nak tidur ye lepas ni. Sejuk je.

    BalasPadam
  5. Oh..jimatlah letak air dalam tu. Kat rumah akak bil api naik gara2 pasang aircond hari2. Kena try air cooler jugak kot..

    BalasPadam
  6. Yg Ni lagi jimat dari guna aircond Kan

    BalasPadam
  7. Wahhh bagus air cooler ni.. Nak beli jugak ler nanti..

    BalasPadam
  8. Waahh bestnya Rabia.. lagi2 skrg cuaca panas kan

    BalasPadam
  9. Air yg dh isi tu mcmmne nk buang ya...ke biarkan shj?

    BalasPadam
  10. Saya baru je beli.. dalam tv kemain berasap bagai.. cmne dia buat camtu ?? Pastu dalam box ice biru tu kene isi air jgk ke ??

    BalasPadam