Sabtu, 20 April 2019

Makan di a&w

Assalamualaikum semua

Hari ini Rabia Dan sekeluarga makan tengahari di a&w je.

Dah 3 hari dah Rabia tak makan nasi pada waktu petang. Tak ada mood la nak makan. Nervous nak tengok result exam sampai tak jaga makan.Diet ke apa ni? Ke mental exhausted datang lagi ni.

Hari ini ada mood pula nak makan Ayam a&w.





Kitaorang makan Ayam spicy je. Lepas tu makan french fries.

Sedap pula makan Ayam a&w ni. Sekali sekala tukar selera kan.

Puas juga asyik makan Nasi je. Sekali sekala kita tukar menu.

Sampaikan tinggal seketul lagi ayam. Tu pun tak habis makan. Sambung makan dekat rumah pulak.

Aduhhh..kenyang sangat makan hari ini.Rasa nak pecah perut.Hihi..

Rabia suka makan ayam a&w spicy ni. Sebab sedap! 



8 ulasan:

  1. sedapnya..lama xmkn kat a&w..:)

    BalasPadam
  2. Dah lama sangat tak pekena air a&w tu..

    BalasPadam
  3. Jarang ke A&W...
    Goodluck for your result dik!
    Hihi..seram sangat ehh...

    BalasPadam
  4. Nampak sedap.. kak husniey jarang² sekali makan a&w.. lepas ni boleh try

    BalasPadam
  5. Lama tak masuo A&W. Float tu wajib order kan.

    BalasPadam
  6. tak pernah lagi rasa air A&W tu. nampak sodappp banget hehehe

    BalasPadam