Khamis, 25 April 2019

The syrup vs soda

Assalamualaikum

Hari ini Rabia dengan Umi ayah makan di restaurant the syrup vs soda.

Hari ini kan dapat gaji. Hihi. Saja je lah makan makan petang di sini. Rabia tak kerja lagi lah. Still study. Ayah Rabia belanja ni.Terima kasih ayah sebab belanja makan




Syrup selasih


Nasi goreng cina


Makanan dekat sini memang sedap. Jom try makan di the syrup vs soda.

Lepas ni nak try makan chicken chop lah. Dahlah semua makanan dekat sini nampak menyelerakan.

Kalau boleh nak makan semua makanan yang ada dekat sini.

Rabia makan Nasi Goreng cina dengan minum jus syrup selasih je.

Tak silap Rabia,ni kali ke - 3 lah Rabia makan dekat sini.

Kuat makan lah Rabia ni.Memang kenyang lah makan dekat sini.Nasi Goreng nya dahlah banyak.

12 ulasan:

  1. that's cute. nama kedai dye cute la

    BalasPadam
  2. Mesti kedai fav rabia ni kn.

    BalasPadam
  3. Baguslah Rabia ni dapat gaji belanja ibu ayah.

    Semoga bertambah-tambah rezeki

    BalasPadam
  4. mahalnya makanan kat situ. nasi grg sampai rm15? kat sini boleh beli dua pinggan la. huhuhu...

    BalasPadam
  5. Cutenya nama kedai tu..mesti diantara kedai fav tu kan

    BalasPadam
  6. Boleh tahan harga dia, memang patut makan time gaji je

    BalasPadam
  7. uishh nasi goreng king dia menggodaaa hehehe.

    BalasPadam