Selasa, 9 April 2019

Siap cuci gambar selfie dgn artis

Assalamualaikum semua.

Rindunya nak menulis blog ni. So sekarang Rabia dah boleh slow-slow start menulis blog .

Sebab sekarang Rabia sedang cuti semester.. Entry pada malam ini ialah siap cuci gambar selfie dengan artist .

Rabia pernah jumpa kak lisdawati dekat event vfest di stadium negeri Kuala terengganu .

Rabia siap cuci gambar selfie dengan dia tau. Nak tengok gambar tak?



So cute kan? I want selfie again with you. Nanti Rabia DM kak lisdawati. I want send this picture for you.

Tapi Rabia tak cuci gambar ini untuk kak lisdawati. Hurmm.

U all ada ke selfie dengan mana- mana artis? And then siap cuci gambar dengan Artis?

Kenangan tu kan. Of course lah I cuci gambar. Gambar dengan noorkhiriah tu pun I cuci tau.

Comel pulak gambar ni. Rabia pun cantik jugakk macam Artis dah 

Kenangan dengan artis ni mestilah siap cuci gambar.Hihi..Rindu pula nak jumpa artis ni.

Cute tak kitaorang? Akan ku abadikan gambar ini di dalam album ku.

Nanti nak selfie lagi lah dengan artis-artis yang mana datang dekat terengganu nanti. 

Ada rezeki kita berjumpa ya?


11 ulasan:

  1. Ms memuda dulu rajin juga hehe.. Dh tua2 ni, cuci gmbo anak-anak je

    BalasPadam
  2. adala dedulu. skrang x dah hahaha.. jumpa retis pun buat tatau ja unless yang betul2 minat =D

    BalasPadam
  3. Artis belum lagi ..dua2 cute.

    BalasPadam
  4. Wowww seronoknya rabia..

    BalasPadam
  5. Glemer la dia asyik amek gambar dengan artis je..

    BalasPadam
  6. bertuahnya rabia dpt jumpa retis!

    BalasPadam
  7. Wah gambar dgn retis.. cantiknya lisdawati

    BalasPadam
  8. akak pernah jumpa lis & famili riadah kat taman di cheras.
    kecik jer dia rupanya kan.

    BalasPadam