Belajar edit guna app picsArt

Assalamualaikum semua . Salam ramadhan ke 3 . Alhamdulillah sejak stay at home ni . Rabia belajar cara nak mengedit gambar menggunakan aplikasi picsArt . Walaupun stay at home but kita still boleh belajar apa - apa bidang pun kan. InsyaAllah slow - slow rabia belajar cara nak edit gambar bagi nampak cantik nak edit video . So rabia ada letak video tutorial di my instagram untuk memudahkan u all untuk belajar.

Nak lihat contoh gambar rabia dah edit ? So lets check out . Eh terspeaking la pulak . Betul ke tak apa yang rabia cakap tu .


PicsArt 










Rabia belajar dari blogger cantik frhdafri . Thank you kak for sharing tips untuk masukkan template sekali dengan gambar . Boleh follow instagram beliau frhdafri .








8 ulasan:

  1. Wah Boleh buat bg ig ye cantiknya

    BalasPadam
  2. Jemput join segment mama rabia

    BalasPadam
  3. Terima kasih perkongsian infonya❤

    BalasPadam
  4. This is one of my favourite app but tak try lgi this one. suke tgk org lain buat. nnt nak try jgk la.

    BalasPadam
  5. kite pun guna byk guna picsart utk edit gmbr dlm blog, eh dah tukar template blog yer. nak tukar jugak template ni sebab cantik, haha

    BalasPadam
  6. Kak ana pun byk.guna picarts bila edit gambar.

    BalasPadam
  7. Tak reti guna picsart, biasa buka pun photodirector je..im old, haha..

    BalasPadam