Menang giveaway

Assalamualaikum semua. Hai u all. Rabia baru je bangun tidur ni. My mum ketuk pintu bilik. Knock knock. Lepas tu my mum masuk bilik. My mum cakap ada hadiah. Rabia pun pelik la juga hadiah apa ya. Rupanya hadiah giveaway yang rabia join dekat Instagram tu. Menang apa tu?




Thank you dverv. So beautiful this earrings. Lawa lahh subang ni. Rabia dah pakai pun. Kotak packaging dia untuk letak earrings pun cantik.

Musim PKP ni rabia join je contest yang mana rabia mampu join la. Hehe. Join dekat Instagram je.

Tak join dah dekat Facebook. Banyak lah jugak hadiah rabia dapat sepanjang join contest kan. Hehe. Alhamdulillah rezeki rabia.

Rabia happy dengan apa hobi join contest ni.

U all join la contest dekat Instagram. Make sure tag nama kawan yang suka join contest je tau.

Thank you again dverv. Semoga anda dimurahkan rezeki yaa. Semoga business anda berjaya.


You Might Also Like

10 Comments

Nuffnang Ads