Result semester 5

Assalamualaikum semua. Ya Allah apabila result semester 5 dah keluar. Rabia tak tengok result ni. Rabia suruh my mum tengok. Rabia kata kalau kena repeat tak apalah.


Terkejut tengok result. GPA 2.72 wow hebat la tu. Hehe. Alhamdulillah terima kasih umi ayah kawan kawan grouping sebab sudi membantu saya. Alhamdulillah kali ni naik mendadak GPA.

Tu je lah nak cakap. Selamat malam. Dan tinggal 2 sem je lagi lah. Walaupun rabia ni kuat main contest tapi pelajaran tak ku lupa okey.

Wish me goodluck for new semester 6. Semester 7 practical. Dan habis la belajar. Nak sambung belajar lagi ke rabia? Ramai cakap sudah sudah la tu belajar. Tak habis habis belajar. Hari tu sijil. Ni sambung diploma pulak. Depends for myself. Nak sambung ke lepas ni. Atau nak kerja. Tu atas rabia la. Yang penting u all tu doakan rabia okey? SAYANG U ALL. Thank you pada u all yang sudi bagi nasihat pada rabia. Luv u all. Muahhh.. 

You Might Also Like

8 Comments

  1. Semoga lebih berusaha lagi.. Good luck

    BalasPadam
  2. Allhamdulillah... teruskan usaha target sampai dapat cgpa 3... dah lama tak bw... by the way smg rabia terus berjaya

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah
    Masih boleh dipertingkatkan lagi.

    BalasPadam
  4. usaha lagi..hehe boleh dapat yang baij lagi tu.

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, tahniah rabia

    BalasPadam

Nuffnang Ads