Nasi Lemak Womoh Kuala Terengganu

Assalamualaikum semua. Musim PKP ni kan rabia asyik lapar je. So rabia ni kan suka lah support kawan kawan rabia menjual makanan kan. So rabia beli lah nasi lemak Womoh ni dengan kawan rabia. Eh yang dia jual nasi kerabu MHI tu la. Yang rabia selalu makan nasi kerabu dia tu. Sekarang musim PKP kan so dia just runner je lah. Nak makan nasi lemak Womoh tak?





Dia cod depan rumah rabia. Tapi dia bagi diskaun dekat rabia. Hehhe. Rabia bayar rm 10 je untuk 3 bungkus nasi lemak Womoh ni.

Tak silap rabia la, Nasi Lemak Womoh ni popular di Kuala Terengganu.

So kalau nak makan just WhatsApp dia okey. Number dah ada dalam banner rabia letak dekat atas tu okey. Dan beritahu lah rabia yang bagi nombor dia dan tulis pasal makanan dia jual ni dalam blog rabia ni.

Sedap tak? Boleh la. Sedap juga lah. Sebab habis rabia makan hehhe.

Tu je lah nak share pada malam ni. Ya Allah semoga kau murahkanlah rezeki kawan ku ini. Jom pakat support orang meniaga. Kesian jugak kan dekat peniaga peniaga yang sedang bertungkus lumus untuk mencari rezeki dalam musim PKP pula kan.

Okey goodnight everyone.




You Might Also Like

9 Comments

  1. sama la kita. sy pun musim pkp ni asyik2 lapar, asyik2 jenguk dapur, asyik2 buka esbuk 😂😂😂

    BalasPadam
  2. amboi sdap nasi lmak tu rabia..:)

    BalasPadam
  3. amboi sdap nasi lmak tu rabia..:)

    BalasPadam
  4. Nasi lemak womoh ni memang dah famous kat ganu. Cumanya akak tak ingat dah pernah makan ke tak sebab banyak sangat nasi lemak kitorang dah try..haha. Nak kena beli balik la pasni, camner rasa dah..

    BalasPadam
  5. Lepas PKP nanti, kalau pi Ganu, bolehlah try rasa keenakan Nasi Lemak Womoh ni..

    BalasPadam
  6. sedapnya kalau malas memang order je

    BalasPadam
  7. lama doh x make nasi lemak sambil tumis ikan ayo di Dungun tu. Sedap sengoti..

    BalasPadam
  8. akak nasi lemak ayam or telur. ikan x minat sgt

    BalasPadam
  9. Ngidam nasinlrmak la pula

    BalasPadam

Nuffnang Ads