Search This Blog

Rabu, 1 Disember 2021

Beauti nakal la

 Assalamualaikum semua. Sekejap je esok khamis 2.12.2021 . Ya allah tak sabar nak tunggu hari sabtu ni. Nak sangat ya Allah menjejaki ke rumah mu ya Allah .

Beauti jaga diri baik baik ya. Nanti ada kawan baruuuu tauuuu .


Rabia jahit fish toys dia. Sebab dia tidur atas fish toys .  Nanti nak bawa jugak mainan dia ni. Kesian dia kalau tak bawa fish toys and cat toys tu. Dah selesa tidur dengan mainan tu.


Time nak solat kurung dia sekejap dalam cat cage. Bukan sangkar besar warna hitam tu ya 😊. 

Tengokkkk tuuu dia tidur beralaskan bantal fish toys la . 

Macam sedih je dia hari ini. Adakah dia tahu kami nak tinggalkan dia 🥺. 

Beautiiiii . Kakakkkk loveee youuu so muchhh. Allah hadirkan beauti dalam hidup kakakkkk. Allah tahu kakak sabar layan awakkkk .

Beauti sayangggg intan payunggg ❤ Doakan kakak , umi dan ayah tauuu. Kami very love you u are the cute cat and the best friend .

 

7 ulasan:

  1. sedih pulak nak tinggal dia. takpe kejap je tu

    BalasPadam
  2. So sweet jahitkan fish toys tu.. semoga dipermudahkan segala urusan rabia ✨

    BalasPadam
  3. comeinya dia tido..siap ada bantal

    BalasPadam
  4. Alolo comel aje beauti tidur dgn toys dia

    BalasPadam
  5. Insha Allah Beauti takde apa-apa nanti. Bestnya dapat gi umrah. Rindu nak ke sana lagi

    BalasPadam