Search This Blog

Jumaat, 13 Oktober 2017

Butik kak liyana jasni

Assalamualaikum..hai korang ❤ Rabia baru je balik dari butik kak yana..
Rabia beli dompet charles and keith satu untuk umi dan span untuk bedak muka.

Ni dah masuk 3 kali pergi butik kak.Sempat selfie sekali hari tu.Hari ni tak sempat sebab kak yana nak makeup pengantin hari ni.Rushing sangat kak yana ni.

Tapi kak yana tegur rabia. Hai rabiahtul.Bukan ke dah beli dompet tu? Yang ni rabia beli untuk umi lah pulak kak.

Staff kak yana pun kenal rabia. Ni bukan rabiahtul ke? Dia tanya kak yana.

Alamak...sejak berkawan dengan owner butik/mua ni..Sampaikan staff pun kenal i tau..

Alaa...malu i..I orang biasa-biasa jer.Blogger jer.. 

Apa-apapun thanks for layanan yang baik.Sebab tu rabia suka pergi butik LJ.



Cukup lah beli 2 ni je.. Nanti rabia pergi pulak butik kak..Rabia pening tengok butik kak ni..Rasa nak beli semua je. 

Dompet charles and keith tu harganya - rm 30
Span ke apa nama entah lah - rm 12

Harganya pun dah ok. Hari tu pergi beli dompet ni jugak dan beli biskut raya.

Terlupa nak beli biskut tadi . Tak apalah next time ya kakak.semoga kakak berjaya dalam dunia perniagaan dan makeup artis.

I kahwin nanti i hire u kak yana ya. Makeup look simple jer lah.I tak nak pakai blusher merah-merah sangat ya.

Makeup looks simple jer ya kak yana. Ni request i.Makeup cantik-cantik untuk i tau.

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 

12 ulasan:

  1. seronok juga bila ada yang kenal kerana secara tak langsung kita dapat mengeratkan ukhuwah.

    BalasPadam
  2. kat mana butik tu rabia?boleh pergi jgk nanti..hehe

    BalasPadam
  3. ala, rugi tk tny rabia kat mane butik dia. kalau tk boleh singgah

    BalasPadam
  4. haha bila kita puas hati dengan servis, harga jatuh nombor dua. Semuanpun kalau boleh kita nak ke situ kan. Hihihi

    BalasPadam
  5. salam...kak lina singgah blog rabia dan follow...

    BalasPadam
  6. brapa rate make up dia rabia...

    BalasPadam
  7. rabia share la lokasi butik tu..mana tau nanti ramai boleh pergi..

    BalasPadam
  8. Haii rabia.. Ciktie singgah baca entry ya

    BalasPadam