Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum..hai korang..rabia baru je balik dari vfest ni

Sebab teringin nak makan macaron raja farah ni


Last-last dapat selfie dengan raja farah dan anak comel dia ni.




sedapnya chenta by raja farah ni..cair di mulut tau.i siap simpan lagi kotak ni..Hehehe..

buat kenangan..bukan senang nak jumpa artis ni..


Dia baik sangat..Dah tamat dah vfest hari ini..Nanti kita berjumpa lagi ya.


Sedaplah macaron ni. ada 6 perisa macaron.6 perisa ni rm 21.00 ❤


Nanti boleh cuci gambar lagi..tapi gambar dengan khiriah lagi jelas dan comey..Hari ini rabia tak berapa lawa lah.


Nak rushing sangat hari ni.pergi situ..pergi sini.Pening kepala..


Pagi tadi awal-awal rabia tunggu dekat booth raja farah ni..Last-last balik dulu.Lepas tu datang semula.Baru lah raja farah ada dekat booth tu.


Gigih betul rabia ni pergi vfest.Bukan apa support artis dan kawan rabia berniaga.At least dapat menampung income diorang kan.


RABIAHTUL ADAWIYAH


14 ulasan:

  1. nak pergi tpi tak geng. ad jangok bazar jugok kan. x gi jugok. berhuhu kat rumoh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangoks bazar best sebab kawan rabia mua..tak g pun situ

      Padam
  2. Best dapat g.. Akak tak pernah try lagi macaron ni

    BalasPadam
  3. Wah! Dpt jumpa artis. Dah lama raja farah x kuar tv...

    BalasPadam
  4. Ya Allah, lama dah tak makan macaron. Terliur plak.
    Bestnya dapat jumpa raja farah 😄

    BalasPadam
  5. Teringin nk mkn macaroon yg sedap. Beruntung la rabia

    BalasPadam
  6. macam sedap je tu rabia..kak gee dok gi pun vfest..anak x berapa sihat..huhu jelah tengok rabia gi..hehe

    BalasPadam
  7. Bestnyaaa
    Aduhai terliur pula tgk macaroon petang2 cam gini :D

    BalasPadam
  8. tak pernah rasa lagi macaroon ni.

    BalasPadam
  9. Wahhh..kalau ciktie hehe dah balik xpergi dah kot

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]