Search This Blog

Selasa, 10 Oktober 2017

Menang contest di Instagram

Assalamualaikum..Hadiah contest dah sampai..



Yeayy.. dapat hudabeauty dan makeup tools set.Terima kasih kak fatimah.

Hudabeauty eyeshadow tu rabia bagi dekat umi rabia.Sebab esok kawan rabia nak hantar kylie eyeshadow tu.Rabia nak try pakai yg kylie lah.

Tapi brush set makeup tools tu rabia nak lah..Beauty blender ke apa lah nama tu.Yang span kecik tu.Yang tu memang lama dah rabia nak beli..

Sekarang tak payah beli dah.heheh..alhamdulillah.Hudabeauty tu mahal jugakk kan.

Untunglah rabia dapat free je.Maknanya rabia ada 2 eyeshadow.

Hudabeauty tu hadiah dekat umi lah.Sebab eyeshadow umi dah habis dah.Dan tak beli-beli dah eyeshadow.

Lepas ni hadiah apa pulak ya?Jeng..jeng..jeng..

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI ❤

10 ulasan: