Search This Blog

Sabtu, 21 Oktober 2017

Menang GA shalimar yusof ( blogger)

Assalamualaikum.hai korang .. Alhamdulillah rabia menang GA daripada kak shalimar yusof 

Rezeki lagi .. alhamdulillah..Ya allah terima kasih..Murah rezeki sungguh lah rabia ni kan.

Apa petua murahkan rezeki? Selalu lah beristighfar dan berselawat ke atas nabi muhammmad saw dan berbakti pada ibubapa.

Eh rabia bagi tips murahkan rezeki lah pulak kan..Hehehe..

Menang apa tu ya? Dapat 1x kain pasang..Yeahhh..kain pasang u alls..Bukan senang nak dapat ni.

Thanks you kak shalimar blogger group pantai timur hehehe.

Untung kan masuk GA ni dekat blog.That why i suka jadi blogger.Macam-macam aktiviti dan ilmu rabia dapat tau.

Menang kali keberapa dah ni.Rezeki sungguh lah.Tak sangka dapat.Saja-saja je join GA ni.Nak support blogger.

Last-last dapat hadiah lah pulak.

Hah..Jom kawan-kawan ku yang belum ada blog tu.Cepat sign up blog ya.

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI ❤

11 ulasan:

  1. Allhamdulillah... bila dh rezeki tak kemana mesti sampai juga

    BalasPadam
  2. Tahniah, rezeki tu... tuah ayam nampak di kaki, tuah tuan blog sapa yg tahu kan... berbakti pada blog, mesti dapat hasilnya, lain macam akak, berblog ikut musim.. uwaaaa....

    BalasPadam
  3. tahniah rabia!!! murah betul rezeki rabia

    BalasPadam
  4. murah rezeki betul rabia ni. alhamdulillah, tahniah dik ^^v

    BalasPadam
  5. Alhamdulilah murah rezeki rabia

    BalasPadam