Menang giveaway daripada blogger

Assalamualaikum..Alhamdulillah rabia menang giveaway daripada blogger.

Rabia pun dah jarang sangat join dekat facebook.Banyak join dekat blog lah.Sebab nak support blogger.

Hadiahnya adalah feminine wash.Rezeki tak pernah salah alamat.


Comel kotak ni kan..Alhamdulillah...Rezeki bukan dari segi wang je..Menang contest/giveaway pun dikira rezeki.

Bukan senang nak dapat free ni.And kita haruslah support sesiapa sahaja kan.

Boleh buat review produk ni..hehehe..apa-apapun suka lah join contest walaupun ada yang tak suka i join contest.

Sebelum ada blog lagi..rabia dah join contest.So dah terbiasa join ..Nak buat macam mana.Dah dikira hobi i.

Sebelum jadi blogger lagi dah join contest.

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI

Catat Ulasan

13 Ulasan