Tahniah.Halaman anda mempunyai 291 suka dan 290 pengikut

Assalamualaikum..Hai korang..Hari ini rabia happy sangat tau sebab apa?
Sebab fanpage blog rabia dekat facebook dah ramai pengikut dan likers tau.

Rabia selalu update masa mula-mula berjinak dalam blog ni.Sekarang kurang update.Hihi.Sebab banyak sangat kerja nak fokus ni.

Alhamdulillah lah..Terima kasih kepada yang support rabia selama ni.

Makin ramai pulak followers dekat fanpage blog ni..Facebook dan Instagram pun dah ramai followers.

Thanks you all.Dan jangan lupa subscribe my youtube jugak ya.

Sayang korang semua....Terima kasih banyak-banyak sangat sebab support i selalu tau.

Rabia selalu invite sesiapa yang friend dengan rabia ni.Mereka terus like my fanpage tau.

Ada jugak yang tak like . Tak apalah...Tak nak like pun.Tak sudi eh? Hihi.

Sejak ada blog,fanpage blog,youtube makin ramai pulak followers...Hihi..

RABIAHTUL ADAWIYAH 

Catat Ulasan

15 Ulasan

  1. Assalammualaikum.. tahniah awak.. saya follow baru awak yang ke 222.. hihi.. salam perkenalan ye.. jemput singgah blog saya pula..

    Hai gudluck.. deeba singgah dari giveaway yang sama..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. congrats ! and bertambah lagi satu follower sebab i baru follow u hihi. jemput singgah blog i & follow juga :)

    BalasPadam
  3. Tahniah.. teruskan blogging ya!

    BalasPadam
  4. Tahniah Rabia..Semoga awak sentiasa sukses selalu and happy blogging.. =)

    BalasPadam
  5. Tahniah dik .. jangan lupa like fbpage CCL jugak ya .. cikcappuccinolatte

    BalasPadam
  6. Wahhh tahniah. Moga terus sukses dan happy bw selalu

    BalasPadam