My collection brush

Assalamualaikum.Salam Jumaat ❤

Hari ini rabia nak story pasal my collection brush.Yeay rabia dah ada banyak koleksi brush.


Ada yang rabia beli dan ada jugak yang menang contest.


Syoknyaaa..Banyak pula kali ni brush.




Ini link youtube rabia ya.Video my collection brush.

Nanti rabia nak beli lagi lah..Ada lagi tak cukup ni.Kalau ada contest makeup rabia nak join.


Boleh kumpul banyak lagi brush makeup ni.

Rabia suka lah pulak kumpul banyak brush ni.

Entahlah kenapa suka sangat.Hobi i kot mengumpul brush makeup.


Span warna coklat tu rabia beli dengan mua(makeup artist) hari tu.


Nanti kalau rabia singgah butik mua(makeup artist ) tu.Boleh lah beli sikit brush ke,span ke,apa-apa je lah.


Barulah bertambah koleksi brush ku.Huhu.Boleh upload video dekat youtube nanti.


RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI ❤

Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Koleksi yang mengancam.. semoga makin bertambah koleksi rabia..

    BalasPadam
  2. semoga berjaya kumpul banyak lagi brush! hehe

    BalasPadam
  3. wahh kalau dah macam hobi ni suka mengumpul..hehe

    BalasPadam
  4. Amboi banyak betul ni hasil kumpul. Kipidap Rabia :D

    BalasPadam
  5. woww... banyaknya brush.. kena jaga elok² tu kan..

    BalasPadam
  6. Macam-macm berus makeup sekarang nikan?kak pun sama terjebak..heee

    BalasPadam
  7. wahhh. kita pakai beauty sponge je. tapi banyaaakkkkk la. hehe. jom singgah https://gadistudungbunga.blogspot.my/

    BalasPadam
  8. Wow banyaknya.. kalau sy ada 2 je setakat ni

    BalasPadam
  9. Makin banyak brush Rabia, akak memang takde brush pun.. Hihi setakat pakai bedak biasa jea..

    BalasPadam