Pv blog rabia

Assalamualaikum..Ya allah lamanya rabia tak update blog kan.Rabia sibuk sepanjang bulan ni..

Malam ni nak pergi kelas bahasa inggeris lagi.Nak menulis blog lagi.Nak join contest lagi.Nak baca buku lagi..Banyak benda lah nak kena siapkan ni.

Ni rabia nak tunjuk pv blog rabia ya.

Alhamdulillah meningkat lah jugak..Kalau berbanding dengan dulu.hurmm..Slow je.Rendah je pv masa dulu-dulu.

Pengikut blog pun dah makin naik..Jom follow my blog kat sini..Url blog rabia dah tukar ya..

rabiadawiyah21.blogspot.my 

Jom pakat serbu blog rabia..Rabia kan bercita-cita tinggi.Nak jadi sangat famous blogger..Siap nak masuk majalah lagi.Bukan apa nak tunjuk dekat kawan-kawan rabia yang selalu sangat jatuhkan kita pada zaman dahulu..

Rabia pun tukar template blog kan.Aduhaii..kata tak nak tukar dah?Apasal tukar pulakk?

Tahun 2018 . Tahun baru.Template blog pun mestilah baru.

Sekali sekala tukar baju blog..Kalau dulu kerap sangat tukar kan.

Oklah.alhamdulillah pv blog dah meningkat..Sebab rabia rajin BLOGWALKING blog orang lain kan.

Memang rabia suka follow blog orang dan BLOGWALKING blog orang lain ni.

Mana tahu ada rezeki boleh jadi top komentar di blog orang lain lagi kan.




Catat Ulasan

14 Ulasan