Hadiah contest dah sampai

Assalamualaikum.Hai korang..Sorry ya lama sangat rabia off berblogging ni.Biasalah student diploma ni banyak kerja nak kena buat.

Hadiah contest yang rabia join di instagram tu dah sampai.

Yeay..foundation beaute stick.My lecturer kata adawiyah ni banyak sungguh dapat hadiah kan.Rajin masuk contest tu.

Dan my lecturer tanya hadiah apa dapat tu.Rabia jawab kebanyakkan alat makeup lah dapat.Bag makeup.Duit..Dan macam-macam lagilah.

My lecturer tanya.Gincu dapat tak? Saya nak satu. Hahahaha..Rabia jawab boleh lah.Yeay suka sangat my lecturer(Pensyarah )

Rabia dah simpan satu lipmatte untuk puan tau.

Kalau rabia dah menang banyak sangat hadiah kan.Kalau rabia tak pakai lipmatte tu..Rabia akan hadiahkan kepada orang yang tersayang.

Sama-sama kita kongsikan rezeki.Tapi beaute stick i tak nak bagi dekat sesiapapun.sebab i nak pakai.



Thanks you yuyu rashid. Rabia tak pakai lagi foundation ni.

Rabia tengok dekat ig yuyu rashid.Ramai betul customer gilakan beaute stick ni.Sebab foundation ni siap ada brush lagi.So tak payah nak beli brush ya.

Dan rabia pilih code medium.Sebab kulit rabia agak kusam dan gelap sikit.

Ada 2 code foundation ni. Nanti i pakai makin lama makin glowing lah.

Memang lama dah rabia nak beli ni.Tapi dah dapat pulak hadiah ni.Ini dinamakan rezeki.Menang foundation ni pulak..

21/12 ni birthday rabia tau.Jangan lupa wish dan kasi hadiah ya kepada rabia.HAHAHAHA.Kepada yang nak bagi hadiah tu.PM rabia ya.Nanti rabia pos alamat ya.

Catat Ulasan

8 Ulasan