Rabia support kawan rabia business

Disember 17, 2017 Rabiahtul Adawiyah 2 Comments

Assalamualaikum..Hai korang..Selamat Malam..
Rabia support kawan rabia business.Ya rabia ni memang suka support kawan-kawan rabia berbisnes.

Tak semestinya kena beli barang diorang jual.Share/comment like status di facebook dia pun itu juga dipanggil kan  support kawan berbisnes dah.

InsyaAllah sahabatku.Akan ku shopping barang yang awak jual ya.Tapi bukan sekarang.

Rabia kan study lagi.So bila dah dapat kerja tadika nanti.Rabia ada gaji.Rabia akan beli jugak barangan yang awak jual.

Jangan risau ya kawanku.Setakat ni biar rabia bom wall awak sampai hangus meletop gitu.

Itu tandanya saya support awak melalui comment di facebook.Ia juga akan menaikkan engagement facebook awak.

 Tahniah rabia ucapkan yang sudah ada bisnes sendiri..Teruskan berbisnes ya.

Semoga maju jaya sahabatku.
 

You Might Also Like

2 ulasan:

  1. Tahniah sebab berhati mulia... ^^ Akak bakal cikgu tadika ke? Tulah cita2 tertinggi di lubuk hati Hana hahaha Good Luck! :)

    BalasPadam
  2. nice one! support friend sokmo deh

    BalasPadam