Insta story instagram rabia

Assalamualaikum.Hai korang..Insta story instagram rabia?

Siapa suka buat live,insta story dekat instagram?

Rabia memang suka buat insta story ni..Pengikut instagram rabia mesti nak tahu life rabia kan.

So rabia buat lah insta story..

Ramai pulak yang tengokk.Malu saya.


23 Orang yang tengok insta story rabia ya.Tak sangka ramai pulak yang tengok..Ingatkan tak ada orang nak tahu story life saya.

Terima kasih yang sudi tengok insta story rabia.

Kalau rabia buat go live.Ada yang nak tengok tak?

Hari tu pernah buat go live dekat instagram.Tapi seorang je yang tengok live i tau..

Pengikut instagram rabia seramai 1356 orang.Terima kasih sudi follow instagram rabia.Sayang korang ❤

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. e'in kalau buat insta story pun muka anak jelaa.. hihi

    BalasPadam
  2. Singgah sini salam maulidur rasul ya

    BalasPadam
  3. jarang buat live hehe. nnt kalau ray buat jom la join. hehe

    BalasPadam
  4. Wah, kak Rabiah dah macam artis giteww. hihi. Okey la tu kak. hihi. Salam maulidur rasul kak. :)

    BalasPadam
  5. Macam nampak dalam youtube je video ni. Hihi

    BalasPadam
  6. saya tak pernah buat pun ig story. heheh sbb segan

    BalasPadam