Top komentar kali ke-3 blog kak fieza sani

Assalamualaikum.Morning..Alhamdulillah rezeki rabia lagi jadi top komentar blog kak fieza sani.

Foto Rabiahtul Adawiyah.

Nanti rabia nak cuci gambar ni yang rabia screenshot ni.Buat kenangan.

Rasa nya berbaloi rabia jadi blogger ni.Selalu je dapat rezeki lebih.Alhamdulillah.Tak sangka lah pulak dah 2 orang promote blog rabia ni kan.

Hadiah apa kak fiez nak bagi ni?Tadaaa...

Inilah hadiah rabia bakal dapat nanti.

www.fiezasani.xyz

Rabia adalah pengomen bulan november di blog kak fiez ni..

Wah lip matte warna nude..set lipstick pulak yang i dapat.Bertuah tak i ni?

Hehehe.Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat kan.Nanti rabia bagi chance pulak dekat orang lain untuk jadi pengomen tegar blog kak fiez

Memandangkan rabia je selalu dapat hadiah.Berilah peluang dekat blogger lain pulak.

Dan rabia pulak sibuk dengan study dah.So tak ada masa sangat lah nak jadi top pengomen blog orang lain lagi.

Semoga impian rabia tercapai.Nak jadi cikgu tadika dan blogger popular . Amin.. 

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI

Catat Ulasan

4 Ulasan