Hadiah daripada kak fieza sani(top komentar blog kak fieza)

Disember 10, 2017 Rabiahtul Adawiyah 7 Comments

Assalamualaikum.Hai korang.sorry ya lama tak update blog.Sibuk dah dengan assigment.

Hadiah daripada kak fieza dah sampai dah.Ya allah murah betul rezeki rabia ya.

Hari-hari dapat hadiah kan rabia.Hahaha..Itulah dinamakan rezeki.

 

Cantik kan lipmatte ni..Ya allah alhamdulillah syukur pada mu ya allah.Rezeki melimpah ruah pada rabia.
Terima kasih ya allah.

Siap ada cermin lagi tu.Rabia suka lah ada cermin tu.Nanti makin bertambah alat mekap rabia kan.

Dalam bilik tu penuh dengan alat makeup je.Hihi.Walaupun jarang sangat mekap.

Apa tips murah rezeki? Selalu zikir ya allah 3x, alhamdulillah 3x dan istighfar 3x jugak ya.

Dan selalu support rakan bisnes ni.Rabia nampak lah ini memang ajaib kan.Sejak support kawan-kawan blogger dan kawan-kawan business.Rezeki rabia makin lama makin banyak.

Support kawan bisnes bukan hanya membeli barang diorang..Tetapi komen/like/share posting kawan awak yang berbusiness tu ya.

Mana tahu apabila awak share posting kawan awak.Secara tak langsung kawan-kawan awak yang lain akan membeli barang dengan awak kan.

Inilah dinamakan naik kan engagement business kawan awak.Dengan melalui komen/share/like posting kawan awak.InsyaAllah business kawan awak akan maju.

Itu hanya pendapat rabia lah.Selamat Petang ..

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 

You Might Also Like

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah, tahniah Rabia.. Murah rezeki awak, dik..

    BalasPadam
  2. tahniah Rabia ... menarik hadiahnya...semoga Rabia selalu murah rezeki ...

    BalasPadam
  3. tahniah rabia. semoga selalu dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  4. yeay..dpt dh..nasib suka..tapi dpt agak, confirm suka..hehe..perempuan & lipstik, BFF gitu...

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, tahniah rabia. Semoga ianya berterusan hendaknya

    BalasPadam
  6. Tahniah, alhamdulillah murah rezeki

    BalasPadam