Jumaat, 14 September 2018

Rindu Rabia Tak?

Assalamualaikum. Selamat malam u all. Rabia baru je habis final exam semester 1. Haha. Dah habis exam ni lah. Baru Rabia update blog.

Rindu Rabia Tak? Ni lah Rabia nak upload gambar Rabia ni.Supaya u all boleh tatap wajah Rabia yang jelita ini.
Hehehe. Apabila dah tamat exam ni. Jadi macam ni lah jadinya.



Rabia Makeup simple-simple je. Rabia pakai bedak Johnson compact,eyeshadow,lipstick,pemerah pipi guna lipstick je.

Rabia memang suka pakai tudung ni ya. Sebab nampak cerah je kulit Rabia.

Actually nampak tembam kan pipi Rabia tu. Hehehe.
Dah gemuk dah tu.
Muka Rabia macam ada iras Pakistan kan? Sebab kebanyakkan ramai cakap macam tu. Tak Pakistan pun. Muka macam iras India. Sebab dari kecik minat tengok drama Hindustan.

Mancung lah hidung Rabia tu . Hehehe.

Just Ada 2 gambar ni je. Yang ni je Rabia sempat selfie. Kalau Rabia rajin selfie lagi. Rabia post gambar cantik Rabia banyak-banyak ke dalam blog ya.

Rabia tahu u all's rindu Rabia kan.
Rabia pakai instant shawl tu. Lepas ni nak cari instant shawl warna macam ni lah.

Kelakar pulak gambar yang kedua tu. Senyum nampak gigi. Cantik jugak gigi Rabia kan. Hahahahahahahaha. Mengada-ngada je Rabia ni.

Cakap je lah nak suruh u all's puji Rabia kan . Hehe.
Anyway,thank you sebab sudi baca blog rabia yang tak menarik ni.

Goodnight. Sweet dream. Nak tengok televisyen lah pulak.

Assalamualaikum.

Rabia 

4 Comments: