OOTD handbag menang contest

Assalamualaikum.hai u alls.sebelum rabia pergi majlis kahwin kawan rabia.Rabia pergi lah pantai kuala ibai ni. Saja je nak luangkan masa bersama keluarga.

Dan my parents snap my picture.Rabia dah cakap kan nak ootd beg ni kan.Cantik tak? Hehehe hari ni pakai baju colour hijau . Semangat nak pergi majlis kahwin kawan ku ini.


Cantik kan pantai ini.Tenang je rasanya duduk dekat sini.Baju berwarna hijau handbag pun berwarna hijau.Okeylah dah OOTD dah ni.

123 smile..hehehehe..Rabia guna kamera sony je ni.Ayah snap picture guna camera sony.Bergaya nya lah rabia ni.hehehe.

Cantik handbag tu.Apabila rabia bergaya dengan memakai baju berwarna hijau dan dah satu colour dengan handbag hijau tu.

Indahnya pemandangan pantai ini.Sejuk hatiku apabila aku memandangnya. Tenang je fikiran rabia masa ini.Apabila dapat bersiar-siar di tepi pantai ini.

Rasa macam semua problem dah hilang tau.Release tension. Rabia pakai tudung jenama ariani.Dah ada 3 helai tudung ariani tau.

okey ke tidak OOTD rabia ni? Inilah kali pertama selfie macam ni.Selama ini just snap my face je.Okeylah rabia nak kemas-kemas meja bilik ni.Jumpa di entry yang lain pulak ye.

Terima kasih kerana sudi membaca blog rabia ya.
TQ A LOT.

Assalamualaikum.




Catat Ulasan

14 Ulasan

  1. Cantik beg tu..rabia pun cantik jugak.. template blog pun cantik. eh, semua cantiklah. hehe

    BalasPadam
  2. Hi, ekin baru je follow blog ni..jemput singgah blog ekin ya :)

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. lawa.. kena dengan baju tu sedondon =D

    BalasPadam
  4. terbaek.. cantik :)

    Terima kasih kerana selalu terjah & komen blog ejulz ^_^

    http://ejulz.blogspot.com/2018/09/senarai-pengomen-tegar-ogos-2018.html

    BalasPadam
  5. First time tengok Rabia full pic. Cantik beg tu. Tahniah menang lagi.

    BalasPadam
  6. ahai comei nya handbag..beli mana sis

    BalasPadam
  7. menang contest kak.Dekat Instagram.join kat instagram.just bayar postage je rm 8.

    BalasPadam
  8. Handbag cantik, tudung cantik, semua pun cantik.

    BalasPadam
  9. Cantik beg tu, patut angkat tinggi sikit beg pastu letak belakang bahu. Suruh fotografer ambil gambar ala2 model catwalk :D

    BalasPadam
  10. Wahhh comey nya bag... Memang best kan kalau menang hadiah yg awesomeness

    BalasPadam