Menang topup by engku ruzaini

Assalamualaikum semua . Selamat petang. Disebabkan aku nak release tension dengan mengadap assignment banyak-banyak ni. Aku try lah join contest by engku ruzainii ni dekat Facebook . Hehe

Tak sangka aku menang . Heheh. Itulah dinamakan rezeki tak pernah salah alamat.

Menang topup rm 5 guysss. Syukur alhamdulillah. Aku kongsi rezeki ini kepada sepupu ku. Disebabkan aku tak pakai topup. Heheh. Aku try join je.





Thank engku . Heheh. Memang always support dia dari dulu sampai sekarang. 

Korang add lah Facebook dia. Tak salah support sesama sendiri kan ? Dapat pahala. Akak doakan semoga awak berjaya dunia akhirat ya.

Alhamdulillah rezeki menang topup rm 5 . Aku tak pakai topup . Hehe Aku share dekat sepupu aku. Hehe. Rezeki sepupu aku lah ni. Share is caring kan. 

Lepas ni nak tunggu hadiah dari blogger lah pula. Alhamdulillah makin banyak rezeki aku dapat. Aku syukur sangat-sangat . Rezeki dapat kawan baik-baik pun tu rezeki juga. 

Thank you again to engku ruzainii. Rabia memang suka support mana-mana business woman and business man. Sepupu ku yang jual makanan dekat kedai pun aku support dengan membeli dengan dia




Catat Ulasan

6 Ulasan