Warung iskadania

Assalamualaikum semua. Rabia ada kelas petang ni. Lepas habis class je. My parents terus ajak makan -makan. Hehehe . Kitaorang makan dekat warung iskadania dekat bandar Kuala Terengganu ni . Lupa nak snap gambar banner kedai ni. Tapi korang boleh follow Instagram beliau ya. Warung Iskadania

Rabia makan Nasi Goreng Pataya harganya rm 5.50 . Fuhh sedappp nyaaa nasi goreng pataya dia ni..Next time nak makan dekat sini lah..


Nasi Goreng Pataya 


Mee Hoon Singapore 


Nasi Goreng Ayam Kunyit - Rm 6.50 

Sup tulang kitaorang makan juga. Tapi gambar tak clear. Fuhh sedapppnya makanan dekat sini. Kenyang perut ni. Alhamdulillah. Heheh. Jomm pakat pergi makan dekat warung iskadania ni. Dan jangan lupa follow Instagram warung iskadania. 

U all tahu kan my favourite food. Hehehe. Of course mana-mana kedai Rabia makan kan. Rabia akan pilih Nasi Goreng . 

Okeylah sampai di sini sahaja menulis. Nak on the way balik rumah dah ni . 


Catat Ulasan

14 Ulasan

  1. oKay, nasi goreng dia macam... haha but you said sedap, should try tho.. hehe

    BalasPadam
  2. sama mcm anak ammi yg bongsu tu. pegi lah makan kat mana mesti dia nak nasi. huhuhu

    BalasPadam
  3. bestnyeee. akak suke nasi goreng pataya

    BalasPadam
  4. nampak sedap2 semua menu dia,kak AJ follow sini Rabia naa :) #362

    BalasPadam
  5. Kedai dia dekat mane ye, mungkin boleh try nanti 😉

    BalasPadam
  6. akak tengok nasi goreng pataya tu pun dah terliur ... lamanya x masak nasi goreng padahal senang jer, entah sibuk apa hii

    BalasPadam
  7. wah! Selalu gak rabia makan di kedai?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jarang2 mkn kt kedai ni. Mkn pun sbb ayah yg belanja

      Padam
  8. Ya Allah silap la baca entry nih nak dekat pukul 1 pagi.. lapar pulak T-T

    BalasPadam
  9. terliur tgok makanan yang Rabia update ni.lapar terus rasa

    BalasPadam
  10. next time kalau ada rezeki ke KT ni boleh la kot try ke sini

    BalasPadam
  11. Presentation tiptop la juga. Kalau orang belanja makan, mesti lagi best. Hahaha

    BalasPadam