Sabtu, 31 Ogos 2019

Makeup by me

Assalamualaikum semua. Selamat bercuti. Kitaorang nak pergi jalan-jalan hari ini.

Hari ini Rabia makeup sendiri je. Entahlah cantik ke tidak. Hehe.

Rabia nak up gambar makeup ni.




Lawa ke tidak ? Hehe bila dah dewasa ni baru mari mood nak cantik. Nak kemas kan diri. Nak siapkan diri. Cun ke tidak? Hehe. Lawa-lawa pun tak ada orang nak ke kita . Sedihh

Nanti next time Rabia belanja gambar makeup lagi ya. Hehe. Nak praktis jari jemari ku ni pegang alat makeup .

Rabia Dan sekeluarga nak pergi jalan-jalan je . Tapi Rabia makeup kalah mak datin hahahah. Sekali sekala bergaya tak salah kan?


25 ulasan:

  1. cantik n simple sesuai dgn rabia

    BalasPadam
  2. ok je tu rabia. Nampak natural.

    BalasPadam
  3. alhamdulillah manis mekap, natural look ^_^

    BalasPadam
  4. Rabiah cantik, natural beauty so kalau tak makeup pun okay..
    Bila makeup nampak lebih ayu..

    BalasPadam
  5. pandai rabia make up. comelll

    BalasPadam
  6. tahniah --> http://www.adianiez.com/2019/09/tukang-komen-bertuah-julai-ogos-terima.html

    BalasPadam
  7. Lame dah tak singgah ke sini.. Nice mekap btw 👍👍👍

    BalasPadam
  8. xmekap pun rabia cantik. insyaAllah nanti ada orang yang nak kan rabia tu.

    BalasPadam
  9. Jemput join segmen sy ya
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html?m=1

    BalasPadam
  10. ok rabia natural tu lawo pon .. make up tebal2 jadi hantu mak limah plak :D..

    BalasPadam
  11. Cantik..pandai juga Rabia mekap sendiri ye..

    BalasPadam
  12. Cantik..lepasni tolong mekapkan akak pulak la, tak reti bab mekap ni..

    BalasPadam
  13. salam kenal..jalan2 sini..jemput singgah blog sy :)

    BalasPadam
  14. ok je...
    nieyl pun kalau keluar rumah make up lebih sikit..
    klu g opis biasa² je...nipis² je

    BalasPadam
  15. The simpler the makeup, the better it looks!

    https://azreensofia.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Simple Dan cantik mekap rabia

    BalasPadam