Assalamualaikum semua. Hmm tengah demam ni . Last-last dapat hadiah . Dahlah assignment ada tak siap lagi. Esok maybe tak pergi kelas.. Tapi kan Rabia dapat hadiah lah..

Ni hadiah untuk orang demam ni. Rezeki hari ini. Thank you kak Yana ♥️ Terharu sangat . I very appreciated .


My mum kata rezeki tu. Itulah walaupun hati ni tengah berduka lara.But aku patut bersyukur. Yang aku selalu dapat apa sahaja. Aku selalu menang contest. Orang lain join contest belum tentu menang kan?

InsyaAllah hari sabtu depan Rabia pergi pick up my hadiah. Hmmm..Nak menangis rasanya. Sebab begitu banyak nikmat aku dapat.

Alhamdulillah rezeki. Nanti rezeki graduate study pulak. Rezeki jodoh pun InsyaAllah lah. Malas nak fikir pasal jodoh ni. Sebab nak enjoy dulu masa muda ni.

U all try lah add Facebook kak Yana tu ya. Okeyy sampai di sini sahaja lah Rabia bercerita ya, nak tidur dahh. Tengah demam pun menulis blog jugakk. Tak reti nak rehat ke? Hehe. Okey bye bye ..