Assalamualaikum semua. Selamat petang. Semalam Rabia dan sekeluarga pergi shopping di mydin mall.

Sebelum shopping tu, Rabia dah buat senarai nak beli makanan apa. First list adalah mamee monster. My favourite snack mamee monster ni.

Pagi tadi Rabia makan mamee monster je dulu. Lepas tu baru makan Nasi . Hehe.


Baru beli semalam ni mamee monster ni. Tapi nak habis dah. Heheh. Kuat makan lah Rabia ni.

So cute cartoon tu kan dalam gambar packaging mamee monster tu.
U all masih beli ke mamee monster ni? Ke memang tak makan dah mamee monster? Rabia lama tak makan mamee monster ni.

Rabia beli mamee monster perisa BBQ . Jom pakat beli mamee monster ni . Sedappp sangat . Sekali makan mesti nak makan lagi.

Goncang dulu kan mamee monster ni? Rabia pun dah lupa iklan mamee monster ni. Rasanya dia suruh goncang dulu lepas tu baru makan.