Chicken wraps by me

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Hari ini Rabia rajin memasak. Rabia pandai masak dah sekarang ya.


Rabia beli dekat mydin mall je. Lupa pula harganya. Tapi memang sedap.


Bahan-bahan nya :

Ayam KFC
Kubis ungu
Daun sup
Mayonis
Sos cili
Roti wraps


Cuma Rabia potong roti mission ni. Sebab tu jadi banyak tu.

First Rabia goreng ayam KFC dulu. Lepas tu Rabia goreng roti wraps tu selama 5 minute. Lepas tu letak lah bahan-bahan yang Rabia senarai kan dekat atas tu dalam roti mission ni. Akhirnya jadilah chicken wraps by me . Ayah dan Umi Rabia tengah mengemas rumah. Rabia masak dekat dapur. Nasib si tompok (cat) tu teman Rabia tengah masak.

Dah kenyang dah ni. Dah lulus ke cara Rabia masak ni? Boleh bagi pendapat atau sebarang komen untuk Rabia improve my skills to cook .

Alhamdulillah kenyang perut ku. Umi dan ayah pun dah kenyang dah makan chicken wraps yang anak dara nya masak ni.


Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. nanti boleh masakkan utk bakal suami. In Shaa Allah...

    BalasPadam
  2. sedapnyaaaa. i love wrap too

    BalasPadam
  3. akak ada wrap ni kat dlm fridge kat umah.
    tapi masih tak buat per pun :) ha ha ha ha ha...

    BalasPadam
  4. Puas hati buat wrap sendiri kan

    BalasPadam
  5. simple je nak buat kan. nampak sedap tu

    BalasPadam
  6. bahan pun mudah je nak dapat tu. mesti sedap kan

    BalasPadam