Alhamdulillah

 Assalamualaikum semua. Alhamdulillah hari ini rabia dah pergi ke praktikal . Alhamdulillah sihat dah . Cuma tangan tu still gatal . Rabia alergik dengan ubat ni . Banyak sangat ubat ku makan . Stop dulu ubat dari klinik . Makan ubat antibiotik dari hospital je dulu . 

Kelmarin 2 kali muntah . Sebab dah rasa sihat dah . lepas tu buat kerja menulis rpa. Kan dah kena. Dengan pening kepalanya makan ubat tahan sakit tu . 

Kelmarin makan bubur my mom masak je la . Tak ada selera nak makan nasi . Hari ini baru makan nasi . Gigi bongsu sakit pun . 


Okeylah dah cukup tidur . Hope okey je lah hari ini ya. Doakan rabia okey . thank pada yang bertanya khabar rabia 😍 .

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Gws rabia. Mmg sakit kalau gigi bongsu nak tumbuh

    BalasPadam
  2. Semoga Rabia cepat sihat dan dapat beraktiviti semula..

    BalasPadam
  3. Syafakillah. semoga cepat sembuh Miss Rabia.
    P/s: jom join giveaway blog saya. Terima kasih.

    BalasPadam
  4. Get well soon Rabia. Moga dipermudahkan segala urusan Rabia.

    BalasPadam
  5. gigi kalo tngh sakit.. mmg x selera apa la..

    BalasPadam