Assalamualaikum semua. Sejak akhir akhir ni my mom kerap sungguh shopping dengan shopee. 

Nak tahu my mom beli apa? Untuk my mom satu dan untuk rabia satu .

Tempat nak letak alat mekap dan produk . 




Murah je kan .  Ni Rabia screenshot lah . Rm 18.90 je. So u all boleh lah try beli . Nak nampak kemas kan tersusun teratur je produk dan alat mekap u all nanti tu ūüėć. 

Berhantu sungguh shopee ni kan . Asyik nak membeli je. Hehehe. Rabia dah simpan duit suku dah . 

7 ulasan

  1. Shoppe semua menjadi kehendak pabila covid senang aktif hehe

    BalasPadam
  2. betoi, bhya tau shopee ni..tapi kebnyakannya beli mmg berbaloi, tak rugi pun..

    BalasPadam
  3. mmg berhantuuuu Shopee nu.. huhi.. cantik bekas untuk alat makeup tuuuuu..

    BalasPadam
  4. selamat membeli-belah. cuma jgn boros ye, rabia. beli mana yg perlu je.

    BalasPadam
  5. Salam Rabia..
    berkenan pulak kak tgk bekas tu..

    BalasPadam
  6. nasib baik sy nda minat online shopping tidak mmg masuk gaji habis terus haha

    BalasPadam
  7. Masuk shopee macam macam masuk bakul..nak check out tunggu bila ada bajet. huhu

    BalasPadam