Yakult

 Assalamualaikum semua. Dah habis dah minuman yakult ni 😂 . Nanti nak beli lagi. Heheh . best lah pulak minum yakult ni . ❤ Pagi - pagi memang Rabia minum yakult. 




Setiap orang setiap hari 😍 Yakult . My favourite susu kultur is Yakult 😍 . 

Ingat kan kanak - kanak je suka minum yakult ni. Orang dewasa macam Rabia ni pun in love with yakult huhuhu ❤ . 

So jom beli sekarang yakult setiap orang setiap hari . 

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. suka lagi suka Vitagen.. Yakult ni macam terlabih manis compare dgn vitagen hehe

    BalasPadam
  2. wak lebih sukak vitagen.. hehehe

    BalasPadam
  3. Bagus untuk usus ni, lancar je nak membuang nanti, hehehe

    BalasPadam
  4. Saya lbh suka vitagen dari yakult....

    BalasPadam
  5. tak suka susu tapi minuman kultur suka hehe..
    yakult n vitagen ke semua sedap =D

    BalasPadam
  6. yang penting simpan dalam peti ais ya :)

    BalasPadam
  7. dulu sy rajin laa beli. tp bkn yakult laa... sbb fikir sng nak membuang hahahah... laa ni stop dah hehehe

    BalasPadam