Stock makanan

 Assalamualaikum semua. Baru - baru ni my parents pergi ke mydin mall . Rabia kirim je nak apa .  My parents dah tulis senarai list nak beli . 



Coklat kitkat , susu dutch lady , yakult , maggi kari . Rabia beritahu umi cari coklat kitkat yang dalam kotak tu tapi tak ada. Beli yang dalam pack je lah . Dah buka dah pack kitkat tu . Sambil buat RPA Rabia makan okey .  

U all biasa beli apa je ? Musim hujan macam ni kerap lapar kan . Heheh . Makan je lah . Lepas tu bersenam , hahaha . Lama tak main badminton ni . Musim hujan-hujan ni . 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. stock2 makanan cemni mmg wajib sesekali kena p topap..
    time tatau nk makan ape yang mula cari semua ni hehe..

    BalasPadam
  2. banyaknya stok makanan hahaha mmg x dinafikan musim2 hujan ni cpt lapar...

    BalasPadam