Nasi goreng gong kapas

 Assalamualaikum semua. Hai u all. Hari ini Rabia tak berapa sihat . Demam . Dah makan ubat dah . Tidur pun dah la lama dah . Pagi tadi bangun lewat dah . Harap cepat sembuh la . 

Okeylah nak share pasal makan nasi goreng di kedai nasi dagang gong kapas ni . Hari rabu baru baru ni Rabia teringin nak makan nasi goreng tapi nasi goreng tak masak lagi. So Rabia makan mee goreng je dulu . Lepas tu barulah kak tu letak nasi goreng dalam bekas tu . Rabia pun apalagi nak order satu lagi lah nasi goreng. My mom cakap kata nak kurus . Hahaha . Rabia datang ke kedai ni memang tak boleh diet dah . Hancur diet ku . 





Kedua-dua ni Rabia makan tauu . Hahah lapar sangat ke tu ? Ke sebab sedap sangat ? Memang sedapp lah mee goreng dan nasi goreng nya tu . Kedai dia ada rabia share dalam blog hari tu . 

Kedai ni tak ada banner tau . Tapi dia ada nama . Kedai nasi dagang gong kapas . Ada sesiapa ke nak letak banner kat kedai ni ? Heheh . Memang sedap la nasi goreng nya tu.


Inilah kedai nya . Selamat datang ke nasi dagang gong kapas . 😋 Uishh rasa cam nak pergi makan lagi dekat sini . Memang ramai orang pergi makan dekat sini .

Okeylah tu je lah rabia nak share . 😍 Jemput pergi makan okey . Nasi dagang ada tau .

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. huhuiii..rasa lapar lak.. hai sis bw here. Jom join GA sya...https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

    BalasPadam
  2. Kedai ni humble takda signage. Tapi paling penting, makanan kat sana sedapkann. Rabia ni mesti loyal customer kan.

    BalasPadam
  3. Aduyaii nampaknsedap mee goreng mmg favorite mama

    BalasPadam
  4. Nampak simple nasi gorengnya, tapi mesti sedap kan..

    BalasPadam