Assalamualaikum semua. Hai u all. Hari ini Rabia tak berapa sihat . Demam . Dah makan ubat dah . Tidur pun dah la lama dah . Pagi tadi bangun lewat dah . Harap cepat sembuh la . 

Okeylah nak share pasal makan nasi goreng di kedai nasi dagang gong kapas ni . Hari rabu baru baru ni Rabia teringin nak makan nasi goreng tapi nasi goreng tak masak lagi. So Rabia makan mee goreng je dulu . Lepas tu barulah kak tu letak nasi goreng dalam bekas tu . Rabia pun apalagi nak order satu lagi lah nasi goreng. My mom cakap kata nak kurus . Hahaha . Rabia datang ke kedai ni memang tak boleh diet dah . Hancur diet ku . 





Kedua-dua ni Rabia makan tauu . Hahah lapar sangat ke tu ? Ke sebab sedap sangat ? Memang sedapp lah mee goreng dan nasi goreng nya tu . Kedai dia ada rabia share dalam blog hari tu . 

Kedai ni tak ada banner tau . Tapi dia ada nama . Kedai nasi dagang gong kapas . Ada sesiapa ke nak letak banner kat kedai ni ? Heheh . Memang sedap la nasi goreng nya tu.


Inilah kedai nya . Selamat datang ke nasi dagang gong kapas . 😋 Uishh rasa cam nak pergi makan lagi dekat sini . Memang ramai orang pergi makan dekat sini .

Okeylah tu je lah rabia nak share . 😍 Jemput pergi makan okey . Nasi dagang ada tau .