Assalamualaikum semua. Hai u all. Petang tadi Rabia buat ice cream milo . Lepas ni tak payah nak beli ice cream dah . Rabia rajin ni nak buat sendiri . Homemade ice cream je.



Sedappp hehehe . Nanti nak buat ice cream perisa apa pulak ya. Share lah ice cream pulak nak rabia buat ni ? Hah bagi idea tau . Heheh . Tadi buat air milo lepas tu tuangkan ke dalam bekas acuan aiskrim ni . Lepas tu simpan dalam peti sejuk dekat freezer tu . Lepas tu keluarkan ice cream tersebut dan makan la. 

Esok nak masak apa eh ? Stay tuned guys .