Ice cream milo

 Assalamualaikum semua. Hai u all. Petang tadi Rabia buat ice cream milo . Lepas ni tak payah nak beli ice cream dah . Rabia rajin ni nak buat sendiri . Homemade ice cream je.



Sedappp hehehe . Nanti nak buat ice cream perisa apa pulak ya. Share lah ice cream pulak nak rabia buat ni ? Hah bagi idea tau . Heheh . Tadi buat air milo lepas tu tuangkan ke dalam bekas acuan aiskrim ni . Lepas tu simpan dalam peti sejuk dekat freezer tu . Lepas tu keluarkan ice cream tersebut dan makan la. 

Esok nak masak apa eh ? Stay tuned guys .

You Might Also Like

7 Comments

  1. jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Try buat aiskrim jagung pulak 😁

    BalasPadam
  3. Sedap ni..tp sisyat nye acuan nape susah nau nk kuarkn aiskrim nye tu..
    Kat rumah sisyat milo je laku keras..flavor lain x jalan..hehe

    BalasPadam
  4. Milo tu buat Pape pun sedap kan? Macam gitu pun 👍😁

    BalasPadam