GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

New template blog

 Assalamualaikum semua . Rabia tukar template blog again . Yang ni ringan. Nak baca pun senang nak scroll. 

Mudahh ke main coding rabia ? Rabia rajinn kan tukar blog . 

Kejapp yaa takk mudahh awakkk . Tapi saya ni macam suka hadap dengan coding template ni sebab saya upload terus template tu .

Tapi tak mudah jugakk awakk. 




Tekan yang XML tu . Save yang tu . Upload yang tu di tema .


Nakk main edit dekat about me tu susah jugakk tapi rabia baca tutorial dekat blog orang lain heheh. 

Susah lahh jugakk . Tak ada apa yang senang dalam hidup ni . 

Nak lihat hasilnyaa ? 


Siapp lahh . Apalah rabia ni cepat bosann lahh tuu . 

Nakk beli jugakk sebenarnyaa tapi agak mahal la 😂. 

Rabia main coding je la selagi mampu mata ni melihat laptop lama lama ni 😂. 

Okeylahh nakk rehat kejapp . 


You Might Also Like

11 Comments

  1. Sweet color header blog Rabia. :)

    BalasPadam
  2. Cantikkk, putih bersih je. Tapi kalau dah minat, susah ke apa ke, tetap boleh editkannn hehehe

    BalasPadam
  3. sama laa dengan sy cepat bosan. mood hadap coding xde lagi. haha

    BalasPadam
  4. sye pnye blog bertahun baru nk tukar

    BalasPadam
  5. Ya... Simple Dan loading pun laju

    BalasPadam
  6. Ok..lawa..simple je ..tak serabut

    BalasPadam
  7. Rajin tukar templat. Kena hari-hari juga kalau ada padang iklan.

    BalasPadam
  8. Yup, suka template ni, blog cepat loading. Buat je asalkan bahagia. Blog kita sendiri kan

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog