GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Bungkus nasi minyak

 Assalamualaikum good morning everyone . I hope u all be safe at home 😊. Sorrylah speaking pulak pagi pagi ni. Happy lah tu boleh makan nasi minyak atas tol padang negara . 



6.49 am dah ada di depan kedaii guys . Bangunlah pagi awal awal . Rezeki pun mudah nak masuk kan.  



Mesti u all ingatkan rabia makan nasi dagang .Umi dan ayah je makan nasi dagang. Rabia nakk nasi minyakk ayam gulai sambal belacan pedas desikk 😋.

U all masak ke pagi ni ? Kitaorang malas nak masakk pagii . Nakk rasa masakkan kedai lah pulakk . 


You Might Also Like

7 Comments

  1. wah ini yg ramai war2 kan tnmpt makan yg satu ni kan...
    teringin plak nak makan nasi dagang dia...

    BalasPadam
  2. nasi minyak ganu sedap woo!
    akk mkn ns lemak.. xmasak pg ni.. haha

    BalasPadam
  3. teringat nasi minyak john di KT...sedapnya..

    BalasPadam
  4. Kedai nasi dagang famous niiiii hehehe

    BalasPadam
  5. da lama xmakan nasi minyak nii..sedapnya

    BalasPadam
  6. Sedap nasi dagang. Lama tak makan.

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog