GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Beauti

 Assalamualaikum semua. Selamat petang. Beauti ni betina yaaa . Bukan jantann . 🤣 Tapiii perangai macam jantann. Habis pokok bunga diaaa gigitnyaaa . 



Aduhaiii si beauti ni ganasss betulahhh 🤣 Akan ku jagamu sehingga akhir hayat kuu. Kucing terbiar ni . Memang ramai kucing terbiarr di belakang halaman rumah rabia ni . 

Soo cute beauti nii . Dia suka gigit jari rabia. Kaki rabiaa . Setiap malam memang bagi dia tidur dekat dapur. Tapi kalau pada waktu pagi tu memang kena lepaskan dia dekat belakang halaman rumah tu . Hari tu duduk ralik sangat dekat dapur . Dia berak dekat bawah tong gas tu 🥺. Sebab tu kami lepaskan dia bebas di luar rumah. Belakang halaman rumahh. 

Nanti tahun depan cuci gambar si beauti comel ni . Yalah kann semua gambar kucing yang pernah hadir dalam hidup rabia . Rabia cucikan sebab apabila rabia rindu rabia akan melihat gambar si comel ni 💜🐈. 

Dia tengah tidur tu . Hari ini dia makan ayam lah. Minum susu dumex 🤣 Patutlah perangai ganas sangattt yaaa . Dahlah part perut dia tu buncitt sangatt . Sukalah main dekat perut dia tu . Dia sukalah ada orang layan dia. Kalau tak ada orang layan dia . Dia pandailah nak ambik hati orang. Suka gigit orang ni . Kaki dan jari rabia dia gigit. Boleh rasa lidah dia tu . 

Semoga cepat membesar dengan sihat cergas ya sayang 💜🥰❤ Jika dia tak ada nanti menangislah rabia nanti 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭. 

You Might Also Like

2 Comments

  1. Kucing saya pun asalnya orang beri.. Kini dah beranak pinak.

    BalasPadam
  2. Kucing kat kampung asalnya kutip bawa balik rumah. Lepas tu beranak pinak.. Sekarang tinggal seekor je sebab yang lain dah mati..

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog