GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Al - kahfi

 Assalamualaikum semua ❤ Sesibuk mana pun kitaa , jangan lupa baca al Quran .


Sekarangg dah ada app yang boleh kita download kannn dalam phone . 

Jommm sama sama kita membaca . 

You Might Also Like

10 Comments

  1. suka surah ni, ada banyak cerita..

    BalasPadam
  2. Memang betul Rabia.. Sesibuk manapun kita, jangan sesekali kita tinggalkan bacaan Al-Quran kerana itulah panduan dalam kehidupan kita...

    BalasPadam
  3. betul tu, skrg semua dihujung jari je

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..Al Kahfi di hari jumaat :)

    BalasPadam
  5. Surah al-kahfi ni boleh menerangi kubur kita kelak...

    BalasPadam
  6. Mudah dah ada apps nak baca Quran sekarang :) Salam Jumaat

    BalasPadam
  7. senang sangat dah sekarang ni, tinggal download ja apps dah oleh baca Quran terus 😍

    BalasPadam
  8. betul, baca sepotong ayat sehari pun boleh kalau susah sgt pun, mak pun selalu pesan gitu, selalu lpas mghrib amik masa sekajp utk bca 2 page..

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog