Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum..Rabia baru je beli esp dengan cikgu sekolah rabia ni

Ni dah masuk 2 kali beli dengan cikgu sekolah menengah rabia ni

Hari tu beli innersnowcap..ada entry kat blog .

Hari ini beli esp shaklee..Bukan apa rabia ni ada masalah kulit.



Rabia jadi model esp shaklee ..hehehe..cikgu rabia ambik gambar ni...Sepet lah pulak mata rabia tu..

Taklah tak makeup...allahu..ambik pulak gambar.tapi comey jugak i kan..hahaha..

Terima kasih cikgu sudi cod sampai depan rumah rabia..

First time nak minum ni.Harap-harap dapat hasilnya.

Jom try minum esp shaklee ni. ❤

15 ulasan:

  1. Wahh makin flawless lah rabiah lepas ni 😍👍

    BalasPadam
  2. wah!ramai cakap shaklee baguss..belum cuba belum tau kan!

    BalasPadam
  3. mmg bagus esp.Parut..selulit.. kulit sunburn pon hilang.Tp certain org takleh mkn.Espclly pskit cyst & fibroid

    BalasPadam
  4. Xpernah mgs akak cuba esp ni. Makin cantik la rabia

    BalasPadam
  5. Wahh makin comei la kulit muka

    BalasPadam
  6. Ramai orang cakap bagus esp ni. Makin cun la pasni.. :)

    BalasPadam
  7. Comel Rabia tak pakai spec.

    BalasPadam
  8. waa.. makin lawa la awak lepas ni dik.. hee~ bagus protein ni.. memperbaiki sel sel kulit..

    BalasPadam
  9. http://madey09.blogspot.my/ wah hebatnya mak masak kan ..follow blog anda ya

    BalasPadam
  10. Semoga bersesuaian dengan Rabia..

    BalasPadam
  11. Sedap rasa yer hehe tapi sekali je la ciktie try

    BalasPadam
  12. Terima kasih Rabia. Mana yang ingin mencuba boleh wasap saya di 018 - 2279679 (Ready stock). #SayaJualShaklee.

    BalasPadam
  13. Boleh jadi model Esp dah, comel sangat 😍

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]