Beli tudung ariani promosi harga rm 50

Assalamualaikum.selamat malam.Hari ini rabia cuti mid sem.So rabia pergilah jalan-jalan dengan my mum tadi.Kitaorang pergi beli tudung ariani.Yang rabia punya rm 50.Harga promosi ni.Hari jumaat-ahad harga promosi.So masa promosi ni lah i beli.Disebabkan murah kan..Cantik sangat tudung ni.

Cantik kan corak dia.My mum yang pilih warna ni.Sebab dia kata sesuai dengan rabia.My mum pun beli juga sehelai.Kiranya 2 helai lah my mum beli tudung.

Satu untuk dia.Satu lagi untuk rabia.Ikutkan hati nak shopping lagi.Tapi next time lah pulak.

Pakai tudung yang ini dulu lah.

Cantik nya..First time pakai tudung jenama ariani ini.Selalu juga singgah butik ariani.Tapi tak beli lah.Kali ini disebabkan harga promosi apa lagi beli lah.

Kalau tak beli menyesal lah pulak.

Rabiahtul adawiyah abdul ghani

Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. Mostly yg diskaun dah ada dalam almari kakak..kecewa sangat...huhu

    BalasPadam
  2. Wahhh akak tak pernah cuba lagi tudung Ariani tu. Tapi ia punya design cantik-cantik semuanya

    BalasPadam
  3. Tak pernah beli tudung ariani sebab tak tahu la. Jenis kain dia satin. Tak reti pakai hee

    BalasPadam
  4. Cantik... color pastel yg lembut..

    BalasPadam
  5. Warna pastel memang cantik, sweet gitu..
    Berbaloi sangat dapat harga promosi Rabia, rezeki..

    BalasPadam
  6. Memang cantik.kombinasi wsrna yang sesuai sangat

    BalasPadam