Support bisnes kawan..Akhirnya dia pulak promote business saya

Assalamualaikum.selamat petang korang.Alhamdulillah kita support bisnes kawan kita ni.Akhirnya dia pulak promote business rabia dalam facebook.

InsyaAllah rabia akan beli produk dengan dia.Macam-macam produk kawan rabia jual tau.Rabia ingat nak beli spray pengeras tudung rm 25 dengan dia.

 

 Jom kita sama-sama membantu usahawan yang bakal jadi jutawan . Hehehe. Tak shopping pun tak apa.Tak salah.Asalkan bom wall dia sampai hangus tu .Itu membuatkan dia ada semangat untuk meningkatkan lagi hasil jualan dia . 

Kalau nak membeli pun boleh.Dengan duit kita juga dia boleh lah belanja makan minum dia kan.

Rabia sangat tekankan bab business kan.Dari dulu lagi kan.Rabia suka comment emoji love lah dekat wall business woman ni.

Tak apa,InsyaAllah kalau kita tolong orang dengan ikhlas.Allah akan bagi ganjaran pahala dekat kita kan.

Tetapi friend dekat facebook rabia ada 1,693 orang tau.So kebanyakkan friend rabia yang business woman. Tak akan rabia nak shopping semuanya kan.

So rabia just komen lah semoga awak dimurahkan rezeki.Dia lagi teruja apabila melihat kita doakan dekat dia kan.

Mana tahu dengan doa kita tu.Allah makbulkan.Tup.tup rezeki dia memang meluaskan kan.

So rabia berharap lah semoga kita semua ni sama-sama support kawan-kawan/sanak-saudara yang mempunyai bisnes . Semoga diorang berjaya suatu hari nanti.

Ikhlas daripada saya :

Rabiahtul adawiyah abdul ghani 
 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. In Shaa Allah rabia. Moga terus positif ye

    BalasPadam
  2. hi rabia... follow me plz. done follow u

    http://penulisanyus.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. Bagus doakan orang lain sekaligus kita gembirkana hatinya

    BalasPadam