Bercuti di Sutra Beach Resort

Assalamualaikum.selamat malam..hari ini rabia nak share percutian yang kitaorang pergi pada hari jumaat sehingga hari sabtu.Hari ahad kitaorang balik dah.

Seriously,best holidays dekat sutra beach resort besut,kuala terengganu.
Sambil-sambil berholidays.My mum dan my dad menyambut anniversary diorang dekat sini..








 makan petang
                                    
                                              
Kitaorang order makan tau..Makan dalam bilik hotel.Sedap sangat nasi goreng china,chicken chop,nasi goreng sutra beach resort.I makan nasi goreng sutra beach resort.

My mum and dad makan nasi goreng china.Chicken chop i makan..sedap sangat.my mum makan sikit je chicken chop.Disebabkan dah kenyang dah..

Next time nak pergi sini lagi..Cuti sekolah nanti boleh jugak pergi sini..Makanan nya ya allah sedap sangat..

Rabia dan sekeluarga memang berpuas hati tidur dekat sutra beach resort ni.
Lapar lah pulak tengok makanan ni..hehehe..memang kenyang sangat.

Lepas tu esok pagi,kitaorang pergi mandi pantai..Lepas sudah mandi kat pantai tu.kitaorang makan lah pulak..makan pagi.lupa nak snap gambar makan pagi tu.Lapar sangat..

BLOGGER : RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI..

Catat Komen

8 Ulasan

  1. this is one of my favorite place. akak selalu pegi once a year

    BalasPadam
  2. soo sweet ke 28 eh..wahh bahgia nyaa

    BalasPadam
  3. amboi bestnya bercuti..:)

    BalasPadam
  4. Happy Anniversary to your parents Rabiah..
    Seronok sesekali dapat bercuti..

    BalasPadam
  5. Seronoknya dpt g pantai kan..dgn family lg best g bercuti.. tp klau g bercuti sesapa je mesti makan adalah agenda utama

    BalasPadam
  6. Wag...sutra beach resort.bestnya...twringin nk ke sabah

    BalasPadam
  7. seronok dapat bercuti dengan keluarga tersayang.
    Janji Kita

    BalasPadam