Berjaya menulis manuskrip di nulisbuku

Assalamualaikum..Selamat petang.. Alhamdulillah.Rabia menulis skrip dengan nulisbuku je.


Tapi tak habis menulis lagi ni.Banyak nya nak kena tulis ni.
Saja je try nak jadi penulis buku.Rabia nak semua orang tahu tentang rabia dan juga blog rabia.

Agak-agak ada potensi ke rabia ni? 
Percayalah.Usaha itu tangga kejayaan.Rabia tak akan menyerah kalah ok.

Rabia baru je menulis dalam nulisbuku ni.
Sebelum ni,rabia menulis manuskrip di microsoft office je.Rabia menulis sampai muka surat 45 dah tu.

Dalam nulisbuku ni.Tak boleh copy paste.Maksud nya anda haruslah menulis semula buku tersebut.

Sebelum rabia menulis manuskrip ni,rabia google pasal nak terbit buku sendiri.

Sebelum nak jadi penulis buku.We must have knowledge.

Pelbagai laman web untuk menulis manuskrip ni. Lepas ni rabia boleh jadi penulis buku lah ya?

InsyaAllah amin..That why rabia cuba memperbaiki penulisan rabia ni.

Sambil-sambil business,rabia menulis lah manuskrip ni.

Pening kepala juga ni.Idea tak banyak mana lagi.Hehehe.Sebab tu rabia sekarang rajin membeli buku.

Baca dan kaji buku yang rabia dah beli tu.Mana tahu kan secara tiba-tiba idea tu datang .

Oklah rabia dah mengantuk ni.

Yang benar : 
Rabia

Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Semoga cita-cita awak akan tercapai Rabia.. =)

    BalasPadam
  2. Insyaallah rabia.. Akk doakan rabia terus suksess jadi penulis.. Usaha sikit2 esok2 pasti berhasil :)

    BalasPadam
  3. Semoga rabia teruskan usaha ini dan dipermudahkan amin

    BalasPadam
  4. Moga terus berjaya ya. Jangan pernah berhenti untuk belajar dan berusaha :)

    BalasPadam
  5. In sha Allah Rabia boleh. Kalau tak cuba mana kita nak tahu kemampuan kita setakat mana. Akak doakan Rabia berjaya mengejar impian Rabia

    BalasPadam
  6. Semoga rabia teruskan usaha ya

    BalasPadam
  7. good luck! kalau dah minat tu teruskan! :)

    BalasPadam
  8. kalau rajin usaha mesti boleh berjaya..jangan putus asa..teruskan usaha..semoga berjaya

    BalasPadam
  9. Moga impian rabia tercapai suatu hari nnti.. Good luck..

    BalasPadam
  10. Waa. Tulis pasal ap tu rabia. Betul la, buat ap shj perlu ad knowledge kalau tak, memang tk jln.

    BalasPadam
  11. gud luck rabia. InshaAllah stiap apa yg kita usahakan pasti Allah kabulkan. amin.

    BalasPadam