Throwback gambar rabia

Assalamualaikum.Selamat malam korang. Ya allah lamanya rabia tak update blog kan.
Rabia tak berapa sihat hari ini. Tapi rabia gigih jugak nak menulis blog.


Rabia lama dah tak selfie tau. Kalau boleh kan rabia nak photoshoot masa hari raya nanti. Nak photoshoot kat mana? Hahaha..Photoshoot dekat rumah sebelah pun ok.
Sebab my dad ada kamera dah. Kamera tu mahal jugaklah.So Rabia ni teringin sangat kan nak jadi model kan. Part time model lah kan.
Maybe rabia harus pandai bermakeup lah kan. Pandai posing-posing sikit-sikit.Heheh.
Rabia rindu nak selfie. That why rabia post throwback gambar lama ni.
Kalau korang rindu dekat rabia,Korang tataplah wajah rabia ni ya. Lihatlah sepuas-puasnya gambar rabia tu. Mesti ramai kata muka rabia ni flawless..hehe.tu effect kamera je tu. Kalau muka rabia yang natural beauty ni adalah parut jerawat sikit. Ni pun lama dah tak scrub. 

Hah,raya nanti boleh lah pakai baju cantik-cantik. Nanti rabia selfie sepuas-puasnya.

Raya pertama rabia pakai baju kebarom tau. Nanti rabia selfie banyak-banyak ye.

Rabia post banyak-banyak gambar cantik-cantik rabia ni dalam blog ok?

Mana tahu ada rezeki rabia jadi model tudung . Rezeki tak pernah salah alamat kan.

Okeylah Goodnight korang.Sweet dream.

Yang benar:
Rabia
 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. angle selfie/photoshoot tu penting jugak

    BalasPadam
  2. In shaa Allah rabia.. moga tercapai impian yang itu ye

    BalasPadam
  3. Amboiii diaa. Tp tk slh berangan. Ad kamera best skit ambik gambor

    BalasPadam
  4. Wahh tak sabar raya nampakkk.

    BalasPadam