Hadiah daripada makeup artis

Assalamualaikum.Hai korang.selamat petang..Korang ingat tak yang rabia beritahu hari tu rabia akan dapat hadiah daripada makeup artis.


Foto Rabiahtul Adawiyah.



Aduhai..lawa sangat handbag ni..Pergi terjah terus butik kak yana pagi-pagi ni tau.

Macam-macam cara rabia support kak yana ni.

Selalu juga pergi butik kak yana ni.Rabia kan suka shopping.Hari ni je tak shopping.

Last-last dapat hadiah free..Jarang jumpa makeup artis baik macam ni kan.

Lawa nya handbag ni.Hari tu dapat suikone blusher..Hari ni dapat handbag.Rezeki rabia kan dapat hadiah ni.

Korang nak bernikah? Berinai? Bersanding.Tak tahu nak suruh siapa makeup kan?

Contact je kak yana ni ye. Memang cantik dia makeup kan pengantin

rabiahtul adawiyah abdul ghani

Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. Singgah petang..
    Wah...tahniah...:)

    BalasPadam
  2. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa
    ok k.el jeles
    tahniahhh rabiah :)

    BalasPadam
  3. Cantik beg tu Rabia..

    Tahniah ya..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah rezeki tu...
    Tahniah Rabia

    BalasPadam
  5. Alamak nape mama.x leg tgk gambar henbeg Tu.. mesti lawa kan

    BalasPadam
  6. Lawanya handbag putih tu hee

    BalasPadam