Selasa, 17 April 2018

Jom follow instagram rabia

Assalamualaikum..Selamat petang.. Lama juga rabia stop berblogging ni. Busy teramat sangat. Sekarang rabia kembali berblogging semula ya.

Apa tajuk yang hot sangat ni pada hari ini? Jom follow instagram rabia.

Jom follow instagram rabia ni. Nak eratkan lagi hubungan silaturahim dengan sesama manusia.


Sekarang lebih aktif di instagram.. Facebook pun aktif juga.

Laman sosial yang rabia guna adalah :

  1. Facebook
  2. Instagram
  3. Blog
  4. Whatsapp
  5. Youtube
    

Telegram tak ada ye. Line pun tak ada. Skype pun tak ada. Kalau dulu adalah dowload app telegram dan line tu. Tapi disebabkan malas nak main. So tak dowload lah.

Game pun rabia tak main dah. Macam budak kecik je main game ni.

Sekarang suka main instagram. Sebab suka buat live. Dan insta story kan.

Korang aktif yang mana pula? Blog ke? Instagram ke? Facebook?

Facebook terpaksa buka juga.Sebab rabia kan business . Mana tahu ada yang nak shopping kan..And rabia aktif join contest di facebook .


9 Comments:

  1. Ika just ada fb, twitter, ig & blog. Yang lain tak ada. Game main jugak sebab dapat release tension ☺️

    BalasPadam
  2. media sosial penting dalam penjenamaan blog. bagus rabia. :)

    BalasPadam
  3. skrg akak prefer ig dr socmed yg lain. hehe

    BalasPadam
  4. Letak link Rabia boleh mama yg malas ni klik terus masuk ig hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. https://www.instagram.com/rabiahtul_adawiyah_/?hl=en

      Padam
  5. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    BalasPadam
  6. dah follow lama da rabia :)

    BalasPadam
  7. Okay later Mrs. A follow :-)

    BalasPadam